New kid on the block ! ~Miles Plumlee~

NEW KID ON THE BLOCK
Toυ Phoenix Χρήστου.

Miles Plumlee, Age: 25, C, PHX




Who the f* is... Miles Plumlee: Tον πρωτογνωρίσαμε από τις τρομερές ,απίθανες αναλύσεις του Νούντιου στο θέμα των Pacers . Τον γνωρίσαμε για τα καλά στο φετινό fantasy όταν ξεπετάχτηκε από το πουθενά. Ο λόγος των εκπληκτικών εμφανίσεων με την ομάδα της Αριζόνα οφείλεται στην ανταλλαγή , όπου  η καραφλή πολωνική πυρηνική κεφαλή έφυγε για την Ουάσινγκτον .

Τα Donuts μου μικρέ! Στο Duke είχε 17 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής , ενώ στους Pacers σκόραρε 13 πόντους σε όλη τη χρονιά . Στο Phoenix παίζει κάτι παραπάνω από 30 λεπτά σε κάθε αγώνα ενώ τα στατιστικά του είναι 10.3 PPG, 9.0 RPG, 2.1 BPG, .496 FG%. (Απορία:  αλήθεια γιατί ο τίτλος είναι το Τα Donuts μου μικρέ;)

In-Game looks:
Hometown: Fort Wayne, Ind.
Birthday: Sept. 1, 1988
Height: 6-11
Weight: 255
Position: C
Experience: 1 year
Draft: 2012, 26th overall by Indiana
College: Duke
2013-14 Salary: $1,121,520

Παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ είτε με τον Dragic είτε με τον Bledsoe . Είναι ενεργητικός σε άμυνα αλλά και στα επιθετικά rebounds ενώ εκμεταλλεύεται με τα κοψίματα του στη ρακέτα τους χώρους που δημιουργούν τα double team σε Bledsoe, Dragic και το match-up του Frye που ανοίγει χώρο στη ρακέτα καθώς βρίσκεται στο τρίποντο.

Τον είδαμε: 
Στο παιχνίδι με τους Denver Nuggets , όπου σκόραρε 18 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ. Έπαιζε πολύ καλή άμυνα , έχοντας 2 κοψίματα.Παρόμοια εμφάνιση έκανε και στην πρεμιέρα με το Πόρταλντ ενώ χαρακτηριστική ήταν η επίδοση του στο ματς με τη Νέα Ορλεάνη όπου καταντρόπιασε την αεροπορια των πελεκάνων μοίρασε 5 τάπες.

The Gem: Το παιχνίδι με τους Nuggets μέσα στην Αριζόνα 18 πόντοι με 7/13 σουτ, 12 ριμπάουντ,  2 κοψίματα σε 31 λεπτά.


Μας αρέσει:
-Γιατί δεν τον ξέραμε , ήρθε από το πουθενά (trade Pacers με Scola) και το αγωνιστικό του προφιλ ταιριάζει απόλυτα σε αυτό του Hornacek και της ομάδας.
-Γιατί μας έκανε να ξεχάσουμε τον Center, νούμερο 5 του φετινού draft Alex Len. ( Δεν διαλέγεις Ουκρανό τόσο ψηλά.)
-Γιατί επίσης μας έκανε να ξεχάσουμε τον έτερο κάτοικο πρωην Σοβιετικής Χώρας , τον Πoλωνό Γκορτατ.
-Γιατί παίζει καλά τα πικ εν ρολ και το πιο σημαντικό παίζει άμυνα και δείχνει να έχει μυαλό .

Team Fit Factor: Η ομάδα για άλλη μια φορά κατάφερε να επιλέξει έναν rookie ο οποίος είτε σέρνεται και δεν μπορεί να παίξει , είτε γιατί είναι τραυματίας και θέλει το χρόνο , είτε γιατί δεν έχει προσαρμοστεί . Επομένως η ανάγκη για κάποιον σέντερ καλύφθηκε ή μάλλον υπερκαλύφθηκε από τα χαρακτηριστικά του άσημου Miles Plumlee . Eίναι αγαπητός στην ομάδα για την ενεργητικότητα που βγάζει και την αγωνιστικότητα σε προπονήσεις και αγώνες . Ο δικός μας Dionte Christmast δήλωσε στην κάμερα του Basketforum.gr :

“Plumlee has a motor, he doesn’t stop,”. “He’s very, very, super athletic. He’s very good. I think he’s going to have a good year. Also good luck to Team Ivey. Greetings to Jasonick 



Ποτενσιόλμετρο:
ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΛΕΜΕ.Για τα δικά του τα δεδομένα και τις προσδοκίες του ΝΒΑ κοινού και περισσότερο αυτό των Σανς θέλουμε καινούργιο ποτενσιόλμετρο.  Τα στατιστικά του και η εικόνα του είναι πέρα από κάθε φιλοδοξία. Στα γραφεία της Αριζόνα στο πλάνο της φετινής χρονιάς , προοριζόταν ως μια ρεζέρβα , κατέληξε βασικός και αναντικατάστατος .Βασικά βασικούρα έγινε όταν έφυγε ο Γκορτάτ και παραμένει στην πεντάδα μέχρι νεωτέρας και μέχρι να μυρίσει ουκρανικό μεθάνιο στην έρημο...

Θα γίνει κάποτε ALL-STAR?
Δεν νομίζω, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανένας τι εξέλιξη θα έχει κάποιος παίκτης . Ήδη  βρίσκεται στα 25 του και είναι μόλις η πρώτη φορά που παίζει τόσα πολλά λεπτά συμμετοχής . Κανένας δεν έχει την απαίτηση να γίνει all - star  και το βασικότερο είναι αυτό που έχουν ως στόχο στο προπονητικό team : να γίνει ένας  fine pick-and-roll defender.

Misc: 
Ψάχνοντας στο λεξικό του google να δω τι θα πει misc γιατί δεν ήξερα τι να γράψω , ξέχασα και τι ήθελα να γράψω.  :P . Οπότε σας παραθέτουμε ότι στην Ιντιάνα είχε μπροστά τους Hibbert, Mahimi , West , Hansbourg και συνολικά έπαιξε 55 λεπτά σε 1 χρόνο.

The fact we didn't knew:
Είναι ο μεγαλύτερος από τα 3 αδέρφια που παίζουν μπάσκετ . Οι άλλοι 2 λέγονται Mason και Μarshall με τον πρώτο να βρίσκεται στο Brooklyn και τον δεύτερο τον πιο μικρό να έχει τα περισσότερα φόντα για κάτι καλύτερο . Πάλι τον λάθος αδερφό πήραμε γαμω



Eπίσης είναι ο πρώτος παίκτης μετά τον Shawn Marion το 1999 που κάνει double-double στο πρώτο του παιχνίδι με την μωβ φανέλα !

Taste samples

Vs Portland


Vs Utah Jazz

Vs San Antonio

Τα πόστερ του .





*** Xαιρετίζω την απόφαση σας να ανοίξει ένα τέτοιο θέμα στο www.basketforum.gr  που πραγματικά εμπλουτίζει τις γνώσεις μας για παίκτες που δεν ξέραμε . Εύχομαι συνέχεια των παρουσιάσεων !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου