Αν το θέλει η καρδιά ...


Του Phoenix Χρήστου 

Ξυπνάς άκεφος . Καφέ δεν έχεις για να πιεις .Τα δημητριακά σου μοιάζουν περισσότερο με σκόνη παρά με νιφάδες και όμως η διάθεση σου φτιάχνει με μια απλή είδηση .

"Ο Channing Frye επιστρέφει..." 
Το βλέπεις. Το ξαναβλέπεις ...το διαβάζεις για να σιγουρευτείς αλλά ακόμα δεν είσαι σίγουρος για το τι μπορεί να σου μεταφέρει το άρθρο ! Είναι  trick για διαβάσεις μια ανούσια είδηση ή ένας απλά υπερβολικός τίτλος ; 

Επιστρέφει που ; Στην γυναίκα του ; Στο σπίτι του ; Σε καμιά άλλη χώρα ;
Και όμως ! Eπιστρέφει  να τους μαμήσει στην ενεργό δράση!! 

Ο αγαπημένος ψηλός της ομάδας των Suns θα είναι και πάλι στις προπονήσεις του αθλήματος που τόσο αγαπάει . Το πρόβλημα στην καρδιά του,  δείχνει να ξεπεράστηκε και οι εξετάσεις που έκανε ήταν καθαρές. 

Mεταξύ άλλων δήλωσε : "Με είδαν οι γιατροί και μου είπαν ότι είμαι καλά, ότι μπορώ να ξεκινήσω"."Μου είπαν ότι είμαι πολύ καλύτερα σε σχέση με την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν. Και δεν είδα μόνο έναν, αλλά τρεις ή τέσσερις γιατρούς που συμφώνησαν. Πλέον, η απόφαση βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια των ανθρώπων των Suns. Θα κάνουν ό,τι πρέπει για να πετύχουν τους στόχους τους αυτή τη σεζόν. Όσο για μένα, θα κάνω αυτό που θα μου ζητηθεί, θα είμαι επαγγελματίας. Μπορώ να αποτελέσω το παράδειγμα για το πως πρέπει να γίνονται τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Από εκεί και πέρα, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Θέλω μόνο να βγω εκεί έξω και να παίξω, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει".

Από τα λόγια του φαίνεται το πάθος που έχει για να επιστρέψει στο παρκέ και είναι απολύτως φυσιολογικό καθώς όταν ξαφνικά σου λένε ότι έχεις πρόβλημα στην καρδιά και μένεις εκτός αγώνων για πάνω από ένα χρόνο το μόνο που σκέφτεσαι είναι πότε θα επιστρέψεις . 

 Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα τον κρατήσει γιατί είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης και επαγγελματίας , με σωστό χαρακτήρα και ήθος , αγαπητός στο κοινό και ο μοναδικός σύνδεσμος με την ομάδα του 2010 που έφτασε  στους τελικούς δύσης . 
Παρά την πληθώρα των 4αριων που υπάρχουν στο ρόστερ ο Frye δικαιούται μια ευκαιρία και μιας που η ομάδα αποδέσμευσε τον ταλέντο  Μichael Beasley νομίζω πως το αξίζει .

Άλλους και άλλους κρατήσαμε. Αυτόν που το λέει η καρδιά του θα τον αφήσουμε....; 


Ο Channing Frye σε μια εκδήλωση των Αrizona Fantasy Fighters


Υ.Γ 1: 
Προς Jasonick :  Αγαπούλα Πρόεδρε τελείωνε με τα αφιερώματα των ομάδων; Το κοινό περιμένει...

Y.Γ 2:
Προς Nuntius Mortis : Περιμένουμε αφιέρωμα Eurobasket και Φιλανδίας !! ( όχι που δεν θα σε πίεζα και δημοσίως) 

Υ.Γ 3 
Προς Dirty Dirk : Οι fans σου έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία του blog διαμαρτυρόμενοι για την πολύμηνη συγγραφική απουσία σου ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου